KONYA / BEYŞEHİR - MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Akran Zorbalığına Dur De !

Tem

Liselere Giriş Sınavında dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik. Mezun ettiğimiz öğrencilere oranla bu seneki başarımız da bizleri memnun etti. 3 öğrencimiz Beyşehir'de ilk 10 a girme başarısı göstermiştir.  4 öğrencimiz Beyşehir Fetullah Bayır Fen Lisesine, 1 öğrencimiz Mahmut Sami Ramazanoğlu AİHL Proje okuluna yerleşmiş olup, 1 öğrencimiz Konya Şükrü Doruk Kız İHL proje okuluna, 1 öğrencimiz Şarkikaraağaç Fen Lisesine diğer öğrencilerimiz ise adreslerinin bulunduğu bölgedeki okullara bir üst öğrenime hazır bir şekilde yerleşmişlerdir. Yolları açık olsun.

Başarılarıyla bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik eder,  okulumuza maddi manevi katkıları için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa Konuk Beye, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimize, Okul Aile Birliği Başkanımız Halit Can Beye ve üyelerine, Şeref Yaşar, Sadullah Sabırlı, İbrahim Metin Beylere, velilerimize,  emekleri için  öğretmenlerimiz ve personelimize teşekkür ederiz. Hayırlı olsun.

Haz

İlçemiz 4. Sınıf öğrencilerine yönelik "Ödüllü Kazanım Değerlendirme Sınavı" başarıyla sona erdi. Katılım sağlayan öğrencilere ve velilere teşekkür ederiz. Hayırlı olsun. Sınav sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Tem

LGS de İlçemizde derece yapan öğrencilerimiz Beyşehir 3. Muhammed Zahid Dinç ve Beyşehir 5. Ahmet Yasir Yaman'ı ve yüzde onluk dilime giren Ali Enes Çakır , Munise Akçay, Halil İbrahim AL, Mustafa Asım Ülvan, Emine Rana Ekentok isimli öğrencilerimizi tebrik ederiz. Tüm öğrencilere başarılar dileriz. Yolları bahtları açık olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Kas

"Bir Konu Bir Konuk" projemiz kapsamında bu ay Eğitimci Yazar İsmail DEMİRBAŞ ile imza ve söyleşi etkinliği gerçekleştirdik.  Okumanın, araştırmanın, bilginin önemi ve kitabının konusu olan hepimizin zihninde önemli bir yer edinen cami hikâyeleri üzerine hoş ve verimli bir sohbet gerçekleştiren yazarımıza ve katılım sağlayan veli, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Alanya- Manavgat gezimizi yaptık.  Manavgat Şelalesi, Alanya Kalesi, Side Antik Kenti, Aspendos Antik Tiyatrosu gibi tarihi-kültürel mekanların ve doğal güzelliklerin tanıtımı gezimize  katılım sağlayan veli, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

8. sınıf öğrencilerimizle geleceğe yolculuk yaptık.  İlimiz ve ilçemizde bulunan sınavla öğrenci alan okullar, Anadolu liseleri, Meslek liseleri gibi okul türlerine bilgilendirme ve yönlendirme amaçlı tanıtım gezimizi gerçekleştirdik.  Emeği geçen herkese teşekkürler.

May

İlçe geneli düzenlenen turnuvalarda şampiyon olan Küçük Erkekler Futbol Takımımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ahmet ÜNÜVAR´ı kutluyoruz.

Nis

Okulumuz Meslekİ  Tatbikat kulubü öncülüğünde Beyşehir  Yaşam ve Kültür Merkezi'nde Mehmet Akif Ersoy İHO, Eşrefoğlu İHO ve Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip ortaokullarıyla birlikte hazırladığımız tüm ilçe halkımıza yönelik  "Üç Aylar Gecesi" programını gerçekleştirdik. Emeği geçenlere ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.